Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Jana Šebestová
5. května 841
251 01 Říčany
tel: +420 731 625 907
jana@roderika.cz
www.pohodovakrasa.cz
IČO 47618965

NOVINKY

arr3RODERIKA - radost pro děti = pohoda pro maminkyRODERIKA radost pro děti pohoda pro maminky Eshop provozuje: Mgr. Jana Šebestová Po 20 letech... arr3Dívčí džíny stretchNaskladněny dívčí džíny bavlna se spandexem - fůžová, fialková, modrá, černá - věk 4 - 16 let.... arr3Poštovné zdarmaPři nákupu nad Kč 2000,-- platíme poštovné my. ...

Proč nakoupit u nás?

Zboží SKLADEM  Smile

Odesíláme obratem Smile

Každý týden nové zboží Smile

Ověřeno zákazníky Smile

Problémy řešené okamžitě Smile

Možnost vrácení zboží Smile

Výměny velikostí či barev Smile


HODNOCENÍ

Přidáno: 17.11.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Kvalitní zboží za dobře ceny

Proti:

Delší dodací lhuta

 

Přidáno: 15.11.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Doporučuji

Pro:

úspora času

Proti:

nevím

 

Přidáno: 09.11.2014

Ověřený zákazník

  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu

Velice vstřícná komunikace,nabídka dalšího podobného zboží, bleskové vyřešení nepravidelnosti v přepravě,moc milá paní!
Doporučuji ostatním !

Pro:

přehlednost

Proti:

O žádných nevím

 

Přidáno: 07.11.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

S nákupem jsem spokojená, nakupují zde již po několikáté. Příznivé ceny, vyhovující kvalita.

Pro:

DObré ceny, rychlé dodání, vyhovující zboží.

 

Přidáno: 01.11.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

super cena, domluva,rychlost

 

 

Přidáno: 21.10.2014

Ověřený zákazník

Doporučila jsem ho

Pro:

přehledná nabídka, příznivá cena

Proti:

nepřišla jsem na žádné

 

Přidáno: 17.10.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

výborné ceny zboží ve srovnání s konkurencí.

 

Přidáno: 12.10.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Věci byly odeslány hned v den, kdy jsem udělala objednávku, takže jsem je mohla mít doma hned druhý den. Bohužel zklamala pošta.

Pro:

Sortiment
Zboží uvedené skladem je skutečně skladem
Rychlé odeslání

 

Přidáno: 07.10.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

jsem spokojena

Pro:

hezké zboží a za nejlepší cenu

 

Přidáno: 06.10.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

Pro:

pěkné věci za dobré ceny

Proti:

nic jsem nenašla

 

Přidáno: 13.09.2014

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlost
Kvalita
Dobra cena

Pro:

Zboží je za dobrou cenu, prodejna je blízko mého domova, zboží si objednám a na místě prohlednu

Proti:

Myslím, ze žádné

 

Přidáno: 09.09.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

zboží se zdá být dobře ušité z dobrého materiálu
rychlé řešení reklamací

Proti:

Slabinou je délka doručení Českou poštou (4 dny po převzetí zásilky) a absence upozornění předem na den doručení.

 

Přidáno: 08.09.2014

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zbozi jsem zaplatila, dostala jsem avizo, ze balicek byl vyexpedoval, ale bohuzel do dnesniho dne nedorazil, Ceska posta ho nejspise ztratila, pry nevi, kde je...Pani z obchodu nastesti komunikuje a je vstricna a slibila mi vraceni penez s tim, ze bohuzel s tim vic udelat nemuze, ze stejne zbozi jiz na sklade nema.
Jsem velmi nastvana na Ceskou postu, ze mi nejspise balicek ztratila a ja o to zbozi pro dceru zrovna hodne potrebuji a nemuzu stejne jinde sehnat.

 

 

Přidáno: 07.09.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

skvely pristup k zakaznikovi

 

 

Přidáno: 06.09.2014

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pokud zrovna mají to, co člověk potřebuje, pak určitě doporučuji využít k nákupu.

Pro:

Velmi rozumné ceny, rychlé dodání. Pěkné zboží.

 
Hodnocení na mimibazaru

Zde se můžeze podívat na hodnocení našich prodejů na mimibazaru:

http://www.mimibazar.cz/hodnoceni.php?user=9833

Na serveru mimibazar.cz se aktivně věnuji prodeji přes čtyři roky, můžete zde vidět reakce těch, kteří u nás své zboží zakoupili.

Jana Šebestová (roderika)